Home -> Nieuws -> Benefietconcerten ten bate van Roparun

Benefietconcerten ten bate van Roparun

Op vrijdag 7 en zaterdag 8 april 2017 verzorgen Het Geklank en het harmonieorkest van Muziekvereniging Lekkerkerk twee concerten ten bate van Roparun. Op vrijdag kunt u beide orkesten zien en horen in Zwijndrecht, op zaterdag in Lekkerkerk.

Beide verenigingen zullen hun beste beentje voorzetten en hopen op uw gulle donatie ten bate van Roparun. Hoe vaak krijgt u de kans om deze twee orkesten op één avond te zien optreden?

Het entreegeld komt ten goede aan Roparun via de sportieve inspanningen van een aantal verenigingsleden. Zij gaan in het pinksterweekend de 560 kilometer van Hamburg naar Rotterdam lopen. Op teamlekkerkerk.nl leest u hier meer over.

De entree voor deze avond bedraagt minimaal 5 euro per persoon, maar natuurlijk staat het u vrij om voor het goede doel een hoger bedrag te doneren.

Beide avonden vangen om acht uur aan, maar vanaf half acht bent u van harte welkom in de zalen. Vrijdagavond in de Maranathakerk aan de Koninginneweg 1A in Zwijndrecht, zaterdagavond in Partycentrum Amicitia aan het Raadhuisplein 1 in Lekkerkerk.

Graag zien we u een (of beide!) avonden komen.