Home -> De Vereniging -> Maat worden?

Maat worden?

Muziek, onmisbaar en verbindend element voor onze samenleving

Stel je eens voor:
Hoe zou het zijn als kinderen geen liedjes meer zingen en een instrument spelenderwijs verkennen? Wat zou er gebeuren als feestelijkheden en festiviteiten zich voortaan in alle stilte voltrekken? Hoe zou het zijn als er geen plek meer is om je met samenspel en professioneel onderwijs in muziek te ontwikkelen? Wat zou het met de mensen doen als er in de gemeenten geen vereniging meer te vinden is?
Dat wil toch niemand?

Gelukkig zijn er prachtige, eigentijdse en betaalbare manieren om als Maat van Het Geklank het mede mogelijk te maken dat wij blijven werken aan het creëren van de meest inspirerende en verbindende plek voor muziek in Zwijndrecht en omgeving.
Dat wil toch iedereen!

In een muziekstuk zijn alle noten even belangrijk, hoe lang of kort ze ook duren. Zo zijn ook alle bijdragen welkom, hoe groot of klein dan ook. Heeft u zelf altijd al willen meespelen, maar kwam het er niet van? Als Maat van het Geklank steunt u de vereniging en kunt u zelf de lengte van uw noot bepalen!

Kijk in het bijgevoegde bestand om de mogelijkheden te lezen, print het uit, vul het formulier in en lever het in bij onze penningmeester of een van de andere bestuursleden.