Onze sponsoren

SponsorKliks

Hoe werkt SponsorKliks?

HGDK heeft een SponsorKlikslogo op haar website met een directe link naar onze SponsorKlikspagina. Als je vervolgens op de SponsorKlikspagina op een winkel klikt en een bestelling doet dan is jouw vereniging geregistreerd als begunstigde en ontvangt HGDK geld. Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan jouw vereniging, zonder dat het jou een cent extra kost!
Boek een hotel bij Expedia of Booking.com of bestel online een pizza via Thuisbezorgd en jouw vereniging ontvangt geld in de clubkas. Via de categorieën boven in het menu kan je tevens bij diverse webwinkels als About You, Bol.com en Coolblue bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar jouw vereniging. En nogmaals, het kost jou niets extra!
Wil je jouw vereniging ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan je online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van jouw club. Voor jou een kleine moeite, voor jouw vereniging directe inkomsten.
Stel je eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die jouw vereniging een warm hart toedragen. En... dit is niet beperkt tot onze leden. Je ouders, buren, collega's, werkgever, iedereen kan zo HGDK ondersteunen.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van jouw vereniging. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit* en profiteert jouw vereniging hier direct van!

Word zelf maat van HGDK

Wilt u zelf HGDK steunen? Wordt dan Maat van onze vereniging.

De Patrijs

Bezoek Restaria De Patrijs Patrijsstraat 1
3334 AB Zwijndrecht
Vogel

Bezoek Vogel Fruiteniersstraat 13
3334 KA Zwijndrecht