Fotoboeken

Van diverse evenementen die onze vereniging organiseert worden foto's gemaakt. Natuurlijk delen we deze graag met u.

9 december 2023 Kerstconcert van de Klankkids
De Klankkids gaven een concert in 'Hart van Meerdervoort'. Dit concert stond enigszins in het teken van Kerst, maar er werden ook andere nummers opgevoerd.
Het publiek heeft genoten van het enthousiasme van de Klankkids en hun dirigent.

17 juni 2023 Kennismakingsdag bij Het Geklank
Afgelopen zaterdag was de eerste editie van de kennismakingsdag bij Het Geklank een groot succes. Maar liefst 15 muzikanten van buitenaf hadden zich opgegeven om deze dag mee te repeteren voor het Zomermiddagconcert. Zelfs muzikanten uit België en Groningen waren van de partij! Een mooi en afwisselend programma werd in de ochtend en begin van de middag ingestudeerd. Het zonnetje en een heerlijke lunch maakten de gezellige sfeer compleet.

17 april 2023 Schoolvoorstelling met Dordt in Cello
De Klankkids gaven een voorstelling voor diverse scholen, in de Trouwzaal van het gemeentehuis van Zwijndrecht.
Een en ander werd begeleid door een cellist van Dordt in Cello.

1 juli 2022 Zomeravondconcert 2022
Tijdens ons traditionele zomeravondconcert brachten Het Geklank en de Klankkids een breed scala aan stukken ten gehore. Het was gezellig in Panoord, en dat bleef het ook nog geruime tijd.
Naast de muziek was er ook aandacht voor twee jubilarissen.

13 november 2021 Er klinkt weer muziek!
We zijn blij dat we weer muziek mogen maken en dat we dat met u mogen delen. Vandaag speelden we een mooi programma onder de titel Er klinkt weer muziek!, dat door Wendy Hoogendijk aan elkaar werd gepraat.

24 oktober 2021 Jubileumdienst in de Bethelkerk
In 1920 is HGDK opgericht vanuit de jongelingsvereniging van de Bethelkerk in Zwijndrecht. Een -iets verlate- jubileumdienst hoort dan natuurlijk bij het honderdjarig bestaan. De eerste foto's zijn gemaakt tijdens het inspelen voor de dienst. En naast de kerkgangers waren er ongeveer vijfhonderd online te gast bij deze dienst.

17 september 2021 Opening tentoonstelling 100 jaar HGDK
De tentoonstelling in Oudheidkamer De Vergulde Swaen werd geopend door burgemeester Hein van der Loo. Tot 19 januari 2022 kunt u hier zelf ook komen kijken.

28 september 2020 Klankkids maken muziek
De Klankkids laten zien dat muziek maken op heel veel manieren kan. Wil je ook zo bezig zijn met andere kinderen en met muziek, neem contact met ons op.

11 juli 2020 Presentatie jeugdorkest
Op 11 juli 2020 presenteerde ons jeugdorkest vol trots zijn naam en de outfit.

10 januari 2020 Nieuwjaarsconcert 2020
Op 10 januari zijn we het lustrumjaar begonnen met een nieuwjaarsconcert. Onder de titel ‘Er was eens... en ze musiceerden nog lang en gelukkig’ blikten we terug op 100 jaar H.G.D.K.
Wendy Hoogendijk leidde de avond in en nam het publiek mee op een reis door 100 jaar, waarbij allerlei hoogtepunten (en enkele mindere momenten) de revue passeerden. Dit deed ze vanaf de rommelzolder van haar moeder. Steven van den Oosterkamp en Heleen Vermaas schiepen met de, veelal door Henny de Bakker verzamelde, beelden een fraaie blik op deze periode.
De fotos's van deze avond zijn gemaakt door Corrie van den Berg, waarvoor dank.
Na afloop van het concert was er erwtensoep voor iedereen.

25 oktober 2019 Jeugdorkest bij het open podium
Enkele muzikanten van ons Jeugdorkest traden vandaag op in Zwijndrecht bij het Open Podium van Toppie.

20 augustus 2018 Barbecue seizoenstart
Onder het genot van een heerlijke barbecue kwamen de leden van HGDK bij elkaar om alle wetenswaardigheden over de zomerperiode uit te wisselen, zodat er volgende week met hernieuwde energie gestart kan worden aan het nieuwe seizoen.

6 juli 2018 Zomeravondconcert 2018
Op 6 juli gaven de verschillende orkesten van HGDK een gratis te bezoeken inloopconcert op de thuislocatie Panoord. Velen waren op deze gelegenheid afgekomen en genoten, vaak met een drankje erbij, van de prima muziek en het goede weer. Hou de kalender in de gaten voor het zomeravondconcert van 2019 en onze andere optredens.

17 maart 2018 Voorspeelmiddag 2018
Op 17 maart 2018 vond de jaarlijkse voorspeelmidddag plaats. Een enthousiast publiek zag vele muzikanten het figuurlijke podium betreden en genoot van het gepresenteerde.

25 november 2017 Moulin Rouge-optreden
In 2017 verzorgde HGDK een groots Moulin Rouge-optreden met medewerking van Guus Bok en Wendy Hoogendijk. Naast de foto's is er ook een DVD gemaakt van dit optreden. Deze kunt u bestellen via de vereniging.

27 april 2017 Koningsdag 2017
Ook in 2017 mocht HGDK de aubade ter gelegenheid van Koningsdag verzorgen. Het was een koude ochtend, maar tussen de buien door was het precies droog toen er gespeeld werd.

4 april 2017 Workshop houtinstrumenten
Op 4 april organiseerde HGDK een workshop houtinstrumenten. De deelnemers en hun ouders waren erg enthousiast!

25 maart 2017 Voorspeelmiddag 2017
Op 25 maart 2017 vond de jaarlijkse voorspeelmiddag van HGDK in de Develhof plaats. Er was flinke belangstelling van vaders, moeders, broers, zussen, opa's en oma's. Naast de HGDK leerlingen en hun docenten trad ook nog het ensemble Quint op. Gelukkig hebben we de foto's nog!

11 maart 2017 Voorjaarsconcert 2017
Het voorjaarsconcert van 2017, met medewerking van Dmitri Ivanov, was een groot succes.