Home -> Nieuws -> Kennismakingsdag een groot succes

Kennismakingsdag een groot succes

Afgelopen zaterdag was de eerste editie van de kennismakingsdag bij Het Geklank een groot succes. Maar liefst 15 muzikanten van buiten de vereniging hadden zich opgegeven om die dag mee te repeteren voor het Zomermiddagconcert. Zelfs muzikanten uit België en Groningen waren van de partij! Een mooi en afwisselend programma met o.a. Mamma Mia, Pirates of the Carribean en Music werd in de ochtend en begin van de middag ingestudeerd. Het zonnetje en een heerlijke lunch maakten de gezellige sfeer compleet. Om 16:00 begon het concert buiten op het grasveld bij Panoord, en het bleef nog lang gezellig.

Tijdens het concert werden ook nog drie jubilarissen in het zonnetje gezet. Zowel Petra de Reus, Doeke Slagman als Ype Nugteren zijn 50 jaar lid van de vereniging! Zij kregen uit handen van de voorzitter een aandenken en zijn zeker nog niet van plan om te stoppen!

Deze dag krijgt zeker een vervolg en mocht je het nu gemist hebben maar toch graag eens mee wil spelen, dan kun je op maandagavond altijd gewoon langskomen op de repetitieavond of een mail sturen naar info@hgdk.nl voor meer informatie.