Home -> Nieuws -> MaasMuziek Meets

MaasMuziek Meets

Op zaterdag 9 januari 2021 vindt alweer de 4e editie van MaasMuziek Meets plaats. Deze keer ontvangen zij Het Geklank Des Konings uit Zwijndrecht.

Omdat het in deze tijd lastig is om een concert te kunnen geven hebben we gekeken naar alternatieve mogelijkheden. Zo is het idee ontstaan om het concert te gaan streamen via internet. Zo kunt u thuis, vanuit uw luie stoel of vanaf de bank, genieten van beide orkesten en het gevarieerde programma wat zij zullen uitvoeren.

Hoewel dit de eerste keer is dat we een concert gaan streamen, pakken we het goed aan. Met behulp van AV Partners zal het beeld en geluid perfect geregeld zijn. Daarnaast zal Petra van Rossum de presentatie voor haar rekening nemen en zal haar stem, in combinatie met aanvullende beelden, er voor zorgen dat de muziekstukken n&oactute;g meer voor u zullen gaan leven.

U hoort het. Dat wordt genieten! Op zaterdag 9 januari kunt u inschakelen en meekijken én luisteren via www.twitch.tv/MaasMuziek. Extra leuk vinden wij het dat Omroep Hoeksche Waard aangeboden heeft om het hele concert zowel op radio als televisie uit te zenden.

Wij hebben er heel veel zin in om er met elkaar een mooie muzikale avond van te maken. We hopen dat u kijkt.

Meer informatie? https://www.facebook.com/events/552547992165748/