Home -> Nieuws -> Moulin Rouge

Moulin Rouge

De rode molen komt naar Zwijndrecht!

Attentie, Boeren Burgers en Belangstellenden, Het Geklank presenteert "highlights from Moulin Rouge", een spectaculair verhaal met de hoogtepunten uit de klassieker: The Moulin Rouge. Wij nemen u op een reis door de welbekende nachtclub met de rode molen. Dit mag u zeker niet missen. Op 25 november om 20 uur in het schitterende Spektakel aan het Norderstedtplein te Zwijndrecht zal het Geklank des Konings zich wanen in het 20ste-eeuwse Parijs. In samenwerking met Guus Bok en Wendy Hoogendijk wekken wij dit romantische en dramatische verhaal voor uw ogen tot leven. Guus Bok staat bekend om zijn enthousiasme en muzikaliteit. Samen met zijn band en tekstschrijver Rico Hop maakt hij aanstekelijke, maar ook ontroerende Nederlandse Pop/Rock muziek. In korte tijd haalt Guus de landelijke radio en televisie, onder andere te zien in "Ment Tv" en op de radio "Live uit Lloyd". (voor meer informatie over Guus zie: www.guusbok.nl).

Wendy Hoogendijk is een Rotterdamse verhalenzoeker en verteller. Ze bracht op 9 juni haar album "Radiostilte" uit, waarin verhalen van het leven en de dood naar voren komen. Ook zal ze haar talenten op 10 november in het Isala Theater te Capelle aan den IJssel laten klinken en op 23 november 20.15 in het MAASpodium te Rotterdam. (voor meer informatie zie: www.Wendyhoogendijk.nl).

Het Geklank is onderdeel van Het Geklank des Konings, een harmonievereniging in Zwijndrecht met een eigen muziekschool, waarin conservatoriumgeschoolde docenten lesgeven. Ons repertoire bestaat o.a. uit lichte klassiek muziek tot de eigentijdse film- en popmuziek.

Kaarten kunt u bestellen via kaartverkoop@hgdk.nl. volwassenen €12,50. Kinderen tot 15 jaar €7,50. De deuren van de zaal gaan om 19:45 uur open. Na afloop kunt u nog gezellig napraten met een hapje en drankje.

Ook voor meer informatie, mail ons via info@hgdk.nl.