Home -> De muziekschool

De muziekschool

Bij onze muziekschool kan de leerling een instrument leren bespelen. Hierbij kunt u kiezen uit: koperinstrumenten, houtinstrumenten en slagwerk.

  • Koperinstrumenten: trombone, trompet, hoorn, euphonium
  • Houtinstrumenten: klarinet, dwarsfluit, hobo, saxofoon
  • Slagwerk: drums en melodisch slagwerk zoals bijvoorbeeld een xylofoon.

Wij bieden de opleiding HaFaBra aan, deze opleiding bereidt de leerlingen goed voor om te spelen in een harmonieorkest, fanfare of een brassband. Met de opleiding kunt u erkende muziekdiploma's halen, hiermee gaat u ook meespelen in de orkesten van het HGDK. ‘Dat Klinkt’ is mogelijk bij muziekdiploma A, en wanneer u diploma B haalt kunt u doorstromen naar ‘Het Geklank’.

De muzieklessen vinden plaats in het repetitiegebouw Panoord, Groot Karreveld 10 te Zwijndrecht. De lessen zijn privé, geschikt voor zowel kinderen als volwassenen en duren per week een half uur.

Vanaf 2017 verzorgen wij ook de introlessen op diverse basisscholen in Zwijndrecht in samenwerking met het Toppie-project.

Wilt u meer info over de muziekschool, dan kunt u een mail sturen naar info@hgdk.nl of kom gewoon eens langs op de maandagavond.

Aanmelden voor onze muziekschool kan via het inschrijfformulier. De voorwaarden vindt u hier, het privacy-beleid HGDK vindt u hier en de kosten hier.